O meni

DomovO meni
Jaz sem... Mojca K.

Kdo sem?

Mojca, žena, mama, hči in teta. Ljubiteljica narave, živali in raziskovalka življenja. Nekoč ateistka, danes pa sledilka Jezusu in njegova učenka. 

Moja pot do Jezusa je bila precej vijugasta, obšla je skoraj vsak ovinek, a mir, ki ga čutim sedaj, ko hodiva skupaj je nekaj, kar je bilo prej le na papirju, namenjeno drugim.

Tudi sama sem bila med tistimi, ki so se Jezusa ogibali na vse pretege. Človek, za katerega so govorili, da je sin Boga. “Halo?!! Kateri intelektualec pa verjame takim pravljicam? Kako smo ljudje naivni in radi živimo v nekih pravljicah,” sem si mislila.

A Bog je imel z mano očitno drugačne načrte. Vse kar sem kdajkoli izrekla, sem dobila pod nos, za predelavo in premislek. Bila sem na tleh, stisnjena v kot, a vedno me je rešil iz mojih zagat. Izgrajuje me in me obnavlja s svojo Besedo. Daje mi moč, da živim in imam pogum, da govorim to, za kar me je izbral. Da vsem povem, kako zelo sem živela v svojem prav, ki je bil le past sovražnika.

Hvaležna sem, da sem deležna Njegove milosti, ki me je osvobodila in me še osvobaja. Učim se ponižnosti in potrpežljivosti ter z njim v srcu postajam bolj milostna do drugih in sebe, lahko bi rekla, da se z Jezusom v srcu učim biti boljši človek. A še vedno sem krvava pod kožo in me občasno odnese, je pa  Beseda  tista, ki me ves času uči, v trenutku slabosti me pravočasno najde in spelje na pravo pot, kjer najdem mir.

Morda se zapisane besede dotaknejo posameznikov, ki so na poti iskanja prave Luči in Ljubezni. Vzpodbujam pogumne, da mi pošljejo svoje zgodbe, ki so lahko v navdih ostalim. Le tako bomo skupaj lahko pomagali posameznikom, da zažarijo v Njegovi ljubezni in delujejo pod okriljem njegove milosti in miru.

Bog je dober in nam želi pomagati, če mu le to dopustimo.  Naj živi Jezus in Beseda v nas.

In nikar se ne prilagajajte temu svetu, ampak se tako preobražajte z obnovo svojega uma, da boste lahko razpoznavali, kaj hoče Bog, kaj je dobro, njemu všečno in popolno.

Rimljanom 12, 2
Potrebuješ pomoč?

Zdravilna beseda

Božja Beseda ima zdravilno moč. V marcu 2021 pričnemo s tečajem Zdravilna beseda pod okriljem Svetopisemske družbe. Se želiš pridružiti tudi ti?
Pišem popotniški blog

Opisi poti

Potovanja me navdihujejo. Že nekaj let pišem avtodomarski blog Opisi poti.
Se učim

Skupnosti

Pot me je peljala do različnih cerkvenih skupnosti, ki sem jim neizmerno hvaležna za učenja in pomoč. Rada obiščem vse, a doma sem pri Mednarodni krščanski skupnosti.

Kontakt

Lahko mi pišete na:

mojca.komadina@gmail.com

Prični s tipkanjem za iskanje želenega prispevka
Na vrh