Čudež ljubezni

Dneve preživljam v  miru in se pogovarjam z Bogom. Učim se hoditi po vodi in medtem, ko okoli nas divja neurje, se prizadevam držati fokus na Božji Besedi in Jezusovih obljubah. 

Vsak dan deklariram, da za nas odslej veljajo Božji zakoni, kjer je nadnaravno postalo popolnoma naravno. Sid Rothov It’s supernatural je dnevno na programu.

Bog mi govori preko misli, besed drugih, pesmi. Danes mi je močno spregovoril preko pesmi, ki sem jo kot najstnica zelo rada poslušala. Pesem me je spremljala med prvimi črvički v trebuhu, ko sem se spoznavala z občutki zaljubljenosti in je ostala vse do danes močno ukoreninjena v mojem srcu.

A današnje sporočilo je bilo popolnoma drugačno. Nič več črvičkov, ampak le moč in rešitev. Prihaja nekdo, ki ti obriše solze, le odpri srce in dovoli, da te čudež ljubezni preobrazi in na novo postavi. Je morda res potrebno toliko bolečine, da se prevrta oklep, ki preprečuje ljubezni da se rodi in izlije iz mene. Varovalni oklep okoli mojega srca mi je celo življenje preprečeval, da začutim moč prave ljubezni. Bolečina je zato postala moja osvoboditeljica, saj mi dovoljuje, da se preobražam, skladno z njegovo podobo. Bolečina topi ohromelost srca in Božja ljubezen vrta v globine, da se rodi nova moč, novo življenje, ki jo daje Kristusova ljubezen. 

Dragi Bog, sprejemam ta čudež ljubezni. Hvala ti za pesem, zame. 

A Miracle of Love  – Čudež ljubezni skupine Eurytmics.

Prav preroško besedilo. Namenjeno temu času. Že takrat je Annie pela, da svet iluzije prekriva naše misli, a žal je naše prepevanje ostalo pred vrati mojega srca. Pela sem o ljubezni, a poznala jo nisem. Danes pa mi besedilo spregovori. 

“Koliko bolečine želimo skriti v tem svetu iluzije, ki usmerja naše misli. Obstaja rešitev, poglej, nekaj dobrega. Odpri misli in bodi pozorna  na znake, ki te usmerjajo do nečesa, po čemer si hrepenela – čudež ljubezni je namenjen tudi tebi. Čudež ljubezen odnese vso tvojo bolečino.  Noč zna biti kruta, se zgodi, da skrije tvoje strahove. A poglej, prihaja nekdo, ki ti nežno obriše solze. Zaradi zagrenjenosti lahko nevarno zbodemo in najbolj ranjeni posamezniki lahko najhuje ranijo. A obstaja rešitev. Nekaj dobrega ti pokažem. Odpri svoje srce. Na novo lahko začneš. Vse staro je minilo. Zdrobljeno je odpadlo od tebe. Čudež ljubezni odnese bolečino. Čudež ljubezni, ki ti ponovno pride naproti je namenjen tebi.”

 

Aleluja. Sprejemam, dragi nebeški očka. Sprejemam. Še več tvoje ljubezni si želim. Ljubezen je moč in orožje proti zlu. Hvala Annie. Mogoče tudi ti nisi vedela kaj poješ, mogoče se je tudi tebi posvetilo z zamikom.

How many sorrowsDo you try to hideIn a world of illusionThat’s covering your mind?I’ll show you something goodOh I’ll show you something good.When you open your mindYou’ll discover the signThat there’s somethingYou’re longing to find
The miracle of loveWill take away your painWhen the miracle of loveComes your way again.
Cruel is the night
That covers up your fears.Tender is the oneThat wipes away your tears.There must be a bitter breezeTo make you sting so viciouslyThey say the greatest cowardCan hurt the most ferociously.But I’ll show you something good.Oh I’ll show you something good.If you open your heartYou can make a startWhen your crumbling world falls apart.
The miracle of loveWill take away your painWhen the miracle of loveComes your way again.

Ko bi govoril človeške in angelske jezike, ljubezni pa bi ne imel, sem postal brneč bron ali zveneče cimbale. In ko bi imel dar preroštva in ko bi poznal vse skrivnosti in imel vse spoznanje in ko bi imel vso vero, da bi gore prestavljal, ljubezni pa bi ne imel, nisem nič. In ko bi razdal vse svoje imetje, da bi nahranil lačne, in ko bi izročil svoje telo, da bi zgorel, ljubezni pa bi ne imel, mi nič ne koristi. Ljubezen je potrpežljiva, dobrotljiva je ljubezen, ni nevoščljiva, ljubezen se ne ponaša, se ne napihuje, ni brezobzirna, ne išče svojega, ne da se razdražiti, ne misli hudega. Ne veseli se krivice, veseli pa se resnice. Vse prenaša, vse veruje, vse upa, vse prestane. Ljubezen nikoli ne mine.

1 Korinčanom 13, 1 - 9

Bog nam ni dal duha boječnosti, temveč duha moči, ljubezni in razumnosti.

2 Timotej 1, 7

V ljubezni ni strahu, temveč popolna ljubezen prežene strah. Strah je namreč povezan s kaznijo, in kdor se boji, ni dosegel popolnosti v ljubezni.

1 Janez 4, 18
Predhodna objava

Povej meni, zato sem …

Naslednja objava

Shalom zate, Mojca

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prični s tipkanjem za iskanje želenega prispevka
Na vrh