Domov

DomovDomov

[vc_row parallax=”content-moving” parallax_image=”5″ parallax_speed_bg=”1.2″ vc_row_background=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”center bottom” background_size=”cover” css=”.vc_custom_1636455985135{background-image: url(https://pricevanja.si/wp-content/uploads/2020/11/fashion1.jpg?id=5) !important;}”][vc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][vc_images_carousel images=”1499,1493,1489″ img_size=”1270×700″ onclick=”link_no” autoplay=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row vc_row_background=”” css=”.vc_custom_1606832410321{margin-top: 30px !important;}” el_id=”discover-section”][vc_column][vc_column_text]Spletna stran je namenjena zgodbam, ki pričujejo o nadnaravnem delovanju Boga v življenju posameznikov in nagovarja tiste, ki v svojem življenju potrebujejo vzpodbudo v obliki malih in velikih čudežev, ki smo jih lahko deležni vsi, če smo le pripravljeni nenanvadna naključja prepoznati kot pomoč iz nebes.

Duhovni svet je zelo živ, a ni vse luč, kar se sveti. Mnogo samozvanih duhovnih učiteljev se napaja pri izviru, ki ne izhaja iz Boga. Tudi moja pot do Jezusa je iz popolnega ateizma vodila preko drugih religij, new aga in različnih duhovnih učiteljev, ki so mi jo nudili pomoč, a trajnega notranjega miru nisem našla. Ta je prišel šele z Jezusom in spoznanjem Svetega Duha. Jezus je najboljši učitelj, ki nas vzpodbuja, da napredujemo in postajamo boljši ljudje. Njegove modrosti lahko koristijo vsem.

“Ne daj se premagati hudemu, temveč hudo premagaj z dobrim.” (Rim 12,21)

Vzpodbujam vse iskalce miru in tiste, ki želijo žareti življenje, da svoje srce odprejo Jezusu.

Na spletni strani bi želela objavljati tudi pričevanja in zgodbe navdiha vseh vas, zato vas prosim, da mi jih pošljete. Skupaj lahko pomagamo drugim, da se ponovno povežejo s svojim kreatorjem.[/vc_column_text][jnews_video_categorylist compatible_column_notice=”” margin=”20″][vc_separator][jnews_hero_8 compatible_column_notice=”” hero_margin=”4″ hero_style=”jeg_hero_style_4″ post_type=”page” content_filter_number_alert=”” post_offset=”0″ include_post=”2,752,990″ hero_item_1_degree=”0″ hero_item_1_enable=”true” el_class=”Učenje”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][jnews_block_22 compatible_column_notice=”” number_post=”8″ post_offset=”0″ first_title=”Najnovejši prispevki”][/vc_column][/vc_row]

Start typing to see you are looking for.
Na vrh