Jezus ozdravi ALS

Jezus zdravi in ozdravi. Saj tako izpričujejo drugi in tudi Sveto pismo piše, da Jezus zdravi in ozdravi. Zakaj mu torej ne bi zaupali? 

Eto, tukaj smo, da se učimo od tebe in s svet pošiljamo to, kar nam praviš, da morda tvoja Beseda pomaga ozdraviti še kakšno izgubljeno ovco.

V resnici je nosil naše bolezni, naložil si je naše bolečine, mi pa smo ga imeli za zadetega, udarjenega od Boga in ponižanega. On pa je bil ranjen zaradi naših prestopkov, strt zaradi naših krivd. Kazen za naš mir je padla nanj, po njegovih ranah smo bili ozdravljeni.

Izaija 53, 4-5

Beseda ima nadnaravno moč, da prinese Luč tam, kjer je ni. Beseda prinaša življenje in oživlja meso in kosti, zato je vsak dan na našem jedilniku. Beseda je naša redna doza zdravila, ki poživlja duha, preobraža dušo in prenavlja naš um. 

Spodaj so povezave na pričevanja in učenja posameznikov, ki so prejeli milostni dar ozdravljenja in sedaj izpričujejo o čudežu.

Naj bo življenje polno Jezusovih čudežev za nas in za vse vas. Amen.

Ozdravljeni

Tony Myers

Tony Meyers izpričuje o nadnaravnem ozdravljenju ALS-ja. Kljub temu, da nekoč ni imel odnosa z Jezusom je danes vnet učenec Božje Besede.
Ozdravljeni

J.J. LaCarter

Moč molitve ozdravi ALS.
Ozdravljena

Wendy Moore

Nadnaravno ozdravljena Wendy. Als je na križu.

"Nič ne skrbite, ampak ob vsaki priložnosti izražajte svoje želje Bogu z molitvijo in prošnjo, z zahvaljevanjem. In Božji mir, ki presega vsak um, bo varoval vaša srca in vaše misli v Kristusu Jezusu."

Filipljanom 4, 6-7
Predhodna objava

Šok diagnoze ALS

Naslednja objava

Truplo iz omare

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Start typing to see you are looking for.
Na vrh