Jezus podaljša nogo v dveh minutah

V petek se z možem udeleživa Šole ozdravljenja, v Krščanskem centru, ki jo enkrat na mesec vodi pastor Klemen Vidic. Krajšemu slavljenju sledi Beseda navdiha in moči. Evangelij pomeni dobra novica in dobrih novic je danes v tem svetu malo. Kamor pogledaš, same slabe novice, zato sva srečna, da sva obkrožena z ljudmi in različnimi krščanskimi skupnostmi, kjer se ta dobra novica širi. 

Krajšemu slavljenju sledi Beseda, nato pa molitev.  Jezus je najboljši zdravnik, saj smo po njegovih ranah ozdravljeni. Pred molitvijo za bolne in maziljenjem s posebno posvečenim oljčnim oljem, se zberemo v prvih vrstah. Pastor vpraša, če bi kdo želel moliti za gospoda, ki ima težave s hojo. Eno nogo ima namreč krajšo od druge. Pa se javim, saj tudi za moža molim. 

Klemen pravi: “Poravnaj obe nogi. Poglejmo, za 2-3 cm je ena noga trenutno krajša. Sprva me obide dvom: “Joj, kura, kaj se javljaš. Ti ne znaš.”

“Ma ja, saj doma tudi molim za ozdravljenje. Zakaj pa tukaj ne bi znala,” si tiho rečem. “Tiho bodi hudič. Itak zdravi Bog, ne jaz.”

Pastor pravi: “Položi svoje roke na njegove pete in moli.”

“V imenu Jezusa Kristusa zavezujem duha, ki je povzročil, da je noga krajša in mu ukazujem, da zapusti telo D. Kličem Svetega Duha in pravim nogi, da se podaljša skladno z Božjo Besedo in obljubo, ki pravi, da smo ozdravljeni po njegovih ranah….”

Ko takole govorim eno minuto, morda dve, mi pravi pastor: “Dovolj bo, da ne bo potem predolga.”

Noga je v dveh minutah zrasla za 2-3 centimetre in gospod D. je hodil brez problema. Veselo je odskakljal in s se zahvaljeval Jezusu, jaz pa tudi. 

“Aleluja Jezus. On me res sliši. Mene sliši. Tudi za ozdravljenje me sliši. Aleluja.”

Kakšno veselje v meni, da si mi pokazal čudež ozdravljenja, ko besede prihajajo iz mojih ust. Prav to sem potrebovala. Potrditev, da me slišiš, da molitev deluje. Aleluja. Res si velik, največji. Hvala ti. Molimo na polno za druge naprej.

Ko ob priliki povem o čudežu ozdravljenja pastorju, ki ima pri nas doma hišno skupino in mi pravi: “Pa to ni tvoj prvi videni čudež. Se spomniš, ko si molila zame. Me je nehala boleti glava in spal sem nenormalno dolgo.”

Saj res. Bog mi ves čas kaže čudeže, mi pravi, da je z mano. Pa se spomnim tudi na migrenski glavobol moje hčere, ki je čudežno izginil 15 minut po molitvi, čeprav običajno leži dva dneva. Duh migrene je zapustil mojo hči in mene. Ko pomislim, saj res. Nimava več migren. Aleluja Jezus. Ti si najboljši zdravnik. Popolnoma ti zaupamo in se ti predajamo. Delaj še naprej. Kažeš nam, da smo na pravi poti. 

“Tudi če še ne vidim, ti delaš.

Tudi če še ne čutim, ti delaš.

Nikoli ne, nikoli ne odnehaš.”

Aleluja. Ti si največji. V pričakovanju čudeža ozdravljenja, ki ga potrebujemo, te slavimo do nebes in nazaj.

Zapisala: Mojca

Predhodna objava

Pasti nadnaravnih darov teme

Naslednja objava

Nadnaravno ozdravljena – Katja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Start typing to see you are looking for.
Na vrh