2.2.22 ob 22.22.

Bog se  že od nekdaj z mano pogovarja preko številk. Ko potrebujem  potrditev, pogledam na uro ravno v trenutku, ko je 22.22. Nekoč mi je svoj odgovor, da sem na pravi poti, dal ravno ob 22.22., ko je bilo zunaj 22.2 stopinj celzija. Nenavadno, ali pa tudi ne. 

Že nekaj mesecev imam v mislih datuma 2.2.22 in 22.2.22. Toliko dvojk, preko katerih me Bog nagovarja, že dolgo ni bilo na kupu. A ko je prišel današnji dan, sem imela misli drugje, v svetu in ne na Bogu ali pa številkah. Čeprav sem računala, da si bom navila uro kakšno minuto prej, da si točno ob 2.22. zaželim željo, je moj sangvinični karakter poskrbel, da so zadeve ostale nekje v luftu.  A Bog je vedel, da sva povezana z dvojkami, so kot nekakšna kljuka, na katero me je nekoč ujel. Ha, ali pa ribiški trnek, za katerega me je zataknil. In kadar je dvojk več, je to cel parangal, bi rekli ribiči.  Je očitno treba zaporedje trnkov, da se ulovi kakšen kapitalc, beri velika riba, ali pa takšna, ki sama zase misli, da je velika. Mal’ za hec, mal’ pa čist za res.

Danes smo imeli zaradi karantenskih okoliščin hišno skupino kar preko zooma. Po skupini grem brat Sveto pismo, čeprav priznam, se mi včasih ne da. Bolj bi mi pasalo dati možgane na pašo in se pasti pred TV-jem , pogojno bi bila sprejemljiva tudi kakšna super knjiga, napisana na način, da se hitro bere, kjer ni potrebno imeti prižganih vseh senzorjev,  a ker vem, da je božja beseda zdravilo, ki obnavlja mojega duha in pomaga dušici, da se naštela, kot želi moj nebeški očka, se kdaj malo prisilim, da steče in ko steče, ajme, takrat pa je veselje in nova spoznanja kar letijo. Božje zdravilo razbije okove v katere se zapleza um in mu dovoli, da se ponovno navibrira na pravo frekvenco, takšno, preko katere mi Bog daje sporočila.  Mi pričakujemo, da bomo slišali Boga, a možganov nimamo naštenalih na pravem kanalu. Je kot pri radiu. Iščeš frekvenco pravega kanala, a ker jih je preveč  in je njihov signal zelo močan, nas zavedejo in pristanemo na tistem, ki se najbolj sliši in je najbolj glasen. Ampak žal, tale ni od Boga, ampak od Sveta.

Z branjem Svetega pisma torej štelam svojo frekvenco, da ulovim Njega, stvarnika vsega. Med branjem se nisem zavedala koliko je ura, še manj pa sem mislila na datum.  Trenutno berem letni Svetopisemski plan preko youbible in na vrsto pride Izaija 57,18-19, ki pravi:

Videl sem njegove poti, pa ga bom ozdravil in vodil, pomiril in potešil bom njega in njegove žalujoče. Ustvaril bom sad ustnic. "Mir, mir daljnemu in bližnjemu, " govori Gospod, ozdravil ga bom.

Izaija 57, 18-19

Vrstico si zapišem, pogledam na uro in tata: 22.22. Aleluja, si rečem. Tole pa res rabim. V preizkušnji v kateri smo se znašli doma, kjer zdravniki nimajo nikakršne pomoči je Bog edini zdravnik, ki nam ostane. Stojimo na njegovi Besedi in ga slavimo. Aleluja.  Imamo usta, bomo govorili. Radi bi govorili o tvojih čudežih. Naj bo to sad ustnic, kot govoriš. Pričevanje za tvojo slavo. Ozdravljenje. Hvaležna za prejeto besedo berem dalje in v programu youbible je tudi Razodetje in to, haloooo 21 in 22 poglavje. Nisem vedela, da se Razodetje konča z 22. Sem bolj slaba s pomnjenjem številk. Mi je všeč citat, ki ga izpišem:

Listje tega drevesa je zdravilo narodov.

Razodetje 22,2

Pogledam zapisano. Haloooo 22, 2 Aleluja. Spet dvojkice. Koliko dvojk. A jih je lahko še več. Vidim, slišiš me, rešuješ mene in mojo družino. Aleluja.

 

Jaz sem Alfa in Omega, začetek in konec. Žejnemu bom dal zastonj od izvira žive vode. Kdor bo zmagal, bo to podedoval in jaz bom njemu Bog, on pa meni sin.

Razodetje 21, 6-7

Ko bi ti vedel, koliko pomenijo meni tele dvojke. V šoli mi sicer niso bile ljube, ampak sedaj, ko ne gre za ocene, pa so to tvoje “OK, I hear you , meni”.

A današnji dan še traja. Se usedem v avto, grem po hči na košarko, prižgem radio, priklopim glasbo in prvič slišim in poslušam pesem Lauren Daigle: Rescue. Nič nisem vedela, samo pritisnila, kar mi je prišlo pod roko.

Rescue: Lauren Daigle

You are not hidden
There’s never been a moment
You were forgotten
You are not hopeless
Though you have been broken
Your innocence stolen
I hear you whisper underneath your breath
I hear your SOS, your SOS
I will send out an army to find you
In the middle of the darkest night
It’s true, I will rescue you
There is no distance
That cannot be covered
Over and over
You’re not defenseless
I’ll be your shelter
I’ll be your armor
I hear you whisper underneath your breath
I hear your SOS, your SOS
I will send out an army to find you
In the middle of the darkest night
It’s true, I will rescue you
I will never stop marching to reach you
In the middle of the hardest fight
It’s true, I will rescue you
I hear the whisper underneath your breath
I hear you whisper, you have nothing left
I will send out an army to find you
In the middle of the darkest night
It’s true, I will rescue you
I will never stop marching to reach you
In the middle of the hardest fight
It’s true, I will rescue you
Oh, I will rescue you

A je to zame? Ti mene rešuješ? Slišiš moj SOS. Celo vojsko pošlješ, da me najde in rešiš me.  Ti me braniš,  si moje zatočišče in mi daješ opremo, da se lahko borim.  

V tem trenutku je ura odbila polnoč in nastopil je 3.2. Moj rojstni dan. Tisti ta pravi. Moje novo rojstvo v vodi in vstop v novo življenje. Dobila sem pomočnika, ki že tri leta živi v meni in me uči, kako postati Bojevnica z njegovim orožjem, ne s svojo pametjo ali nespametjo. Včasih me razteguje do onemoglosti, si mislim, da ne zdržim več, a očitno vse zmorem v njem, ki mi daje moč. Še neverniki pravijo, da dobiš, kar zmoreš prenesti. On, ki ve, koliko zmorem, mi gradi  globoke korenine, ki se napajajo v njegovi ljubezni.  Učim se ponižnosti in zaupam, da ima vse pod kontrolo, pa čeprav navzven izgleda precej klavrno. Od mene odganja hudobce, saj me je prečistil in očistil. Moje delce lepi skupaj, da ustvarja čudovito posodo, kamor bo izlil ob svojem času še več Svetega Duha. Da bo dovolj tudi za druge. Naše poslanstvo je očitno: Stati in obstati, ukoreninjeni in med seboj povezani, prežeti z njegovim Duhom in opremljeni z zavedanjem, da imamo sovražnika, ki samo čaka, da nas požre.  Uprimo se mu z Besedo in z njegovo močjo. ki deluje v nas.

Hvala, ker si me rešil in me rešuješ. Ti si Alfa in Omega. Slava ti.

Predhodna objava

Pričevanje – Nadnaravno ozdravljenje Klaudije Delonga

Naslednja objava

Napade naju ovčar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prični s tipkanjem za iskanje želenega prispevka
Na vrh