Pasti nadnaravnih darov teme

Leta 2018 sem obiskala Žensko konferenco, kjer sem imela priložnost spoznati gospo, ki mi je podala pričevanje, ki se me je zelo dotaknilo.

“… Sedem za mizo, najprej nisem ravno zgovorna, nato se zapletem v pogovor. Gospa, ki sedi nasproti mene pove, da je vdova. Stara kot jaz. Pogovor se odvija, povem, zakaj sem tukaj in da sem do Jezusa prišla preko new age-a in reikija. Nakar soseda, vdova, pravi, da tudi ona. In pove, da sta z možem imela zdravljenje z bioenergijo. Oba sta bila bioenergetika, on zelo uspešen. Je uspel ozdravljati težke zadeve. Nakar so začeli dobivati čudne klice, nad njima obema je bila izvedena črna magija. Možu se je močno poslabšalo. Postal je drugačen, kot da bi v njega vstopila druga oseba. Imel je privide, prisluhe, cele dneve je slišal zvok elektrike. Dobil je sposobnost uvida bolezenskih stanj pri ljudeh, a se pred tem ni mogel zaščititi. Občasno se mu je popolnoma utrgalo. Žal takrat nista poznala eksorcistov, niti nista bila verna, da bi imela kakšno drugo orožje proti hudiču in magiji. Zaradi nevzdržnih pritiskov, ki jih je dnevno občutil, je nekega dne šel v gozd in se obesil.

Ostala je sama z najstniško hčerko, katero so dogodki močno zaznamovali. Nihče ji ni bil kos. Vse kar je bilo pobezano z duhovnostjo, tudi krščansko, se ji močno upira, saj jo obnašanje zanesnjakov spominja na psihotičnega očeta. Oporo je dobila pri svojih učiteljih, ki so ji pomagali, da je prebrodila najhujše obdobje izgube. Danes sta med sabo zelo povezani. V pomoč so jima tudi sosedje, prijatelji in znanci. Hoja z Jezusom jo pomirja, a zaveda se, da se v duhovnem svetu ni za hecat.”

Več vtisov iz konference si lahko preberete tukaj.

V teh letih sem imela priložnost spoznati kar nekaj ljudi, ki imajo nadnaravne sposobnosti pri diagnosticiranju zdravstvenih težav posameznikov. Samo pogledajo te in točno vedo, kakšne težave imaš. Sprva se mi je zdelo, da je to res čudovit dar, saj lahko pomagaš ljudem pri ozdravljenju, a zgodbe ljudi z darom ozdravljanja niso prav nič lepe. Kar nekaj posameznikov, ki jih poznam, preganja tema. Slišijo glasove, ki jih preganjajo in medicina jih pošilja na psihiatrijo, a tam njihovih težav ne morejo odpraviti, saj so duhovne narave. Vzrok psihičnih težav leži v tem, da so sklenili zavezo s temo, sprejeli pomoč demonov, ki pomagajo pri diagnostiki, a ker je hudič prišel, da krade, zavaja in ubija, mu ni v interesu, da bi do ozdravljenja dejansko prišlo. No, neredko se dogaja, da pacienti ozdravijo, a ta kratko potegnejo sami bioenergetiki. Si res želimo takšnega daru, s katerim pomagamo drugim in dobimo priznanje in potrditev od sveta, sami pa živimo v nemiru. Nop. Hvala lepa. Potrebno se je zavedati, da navedeni darovi ne izvirajo od Boga, ampak so prekletstvo, zato je pametno, da se kristjani terapij z bioenergijo in podobnimi izognejo.

Bog je najboljši zdravnik. Kristjani lahko pomagamo posameznikom z molitvijo in polaganjem rok na bolnike. V Svetem pismu piše, da lahko vsak, ki ima vero, polaga roke na bolnike in ti bodo ozdravljali. A ozdravljenje ne pride od nas in zaradi nas. Ozdravlja samo Bog, mi smo samo prosilec, ki dajemo Bogu svoje roke na uporabo. Za stik in dotik. Ozdravljenje je brezplačen milostni dar Boga.

Tiste pa, ki bodo sprejeli vero, bodo spremljala ta znamenja: v mojem imenu bodo izganjali demone, govorili nove jezike, 18 z rokami dvigali kače, in če bodo kaj strupenega izpili, jim ne bo škodovalo. Na bolnike bodo polagali roke in ti bodo ozdraveli.«

Marko 16, 17

Hvaležna sem, da mi je Bog dal možnost spoznati ljudi, ki izpričujejo o temi, ki se nahaja v tej vrsti zdravljenja, saj brez konkretnih pričevanj, tudi sama ne bi kar tako verjela in sprejela povedano.

Pričevanje bioenergetika

Predhodna objava

Doživljanje Ženske konference 2018

Naslednja objava

Jezus podaljša nogo v dveh minutah

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Start typing to see you are looking for.
Na vrh