22.2.22 22.22.22

Spet dvojkice

 

Navdušenju nad dvojkicami ni videti konca. Z nestrpnostjo pričakujem tale datum in si celo nastavim opomnik, da me ob pričakovanem času ne zmoti kak drug opravek. Dvojke so moje kljukice, moj parangal, ki mi ga daje in tokrat je trnkov še več. Na ta dan se sprosti posebna nadnaravna moč. No, vsaj tako jaz čutim, odtod tudi moje navdušenje. Hočem še več moči, še več modrosti, še več spoznanj, še več ljubezni, še več darov. O Bog, želim si maziljenje ozdravljenja, da pomagaš ti preko rok, ki ti jih dajem na uporabo. Svet to rabi, Evropa čaka čudeže, Slovenija jih zasluži, saj ima ljubezen v svojem imenu in naša družina jih nujno potrebuje. Tvoj čudež potrebujemo, saj smo kot ljudje v naši situaciji popolnoma nemočni. Samo ti lahko pomagaš in eto, tukaj smo, mi zate, da ti služimo. Uporabi nas. Hvala ti, da mi vsak dan kažeš znake, da si z nami, mi daješ slike in me opogumljaš. Hvala za tvojo sveto kri, ki nas varuje in obnavlja.

In hvala za tele dvojkice, ki so zame znak tvoje nadnaravne prisotnosti v mojem življenju. Obljubim, da s parangalom, ki mi ga daješ, lovim dalje. Lovim tvoje nove bojevnike, ki bodo pod tvojim okriljem služili dobremu in se spoznavali z nebeškim očetom.

To jutro mi Bog med jutranjim sprehodom pokaže nebeško božjo vojsko, ki z vozovi na konjih v galopu hrumi proti Zemlji. Abraham, Mojzes, David, Jozafat, Elizej in Elija, vsi preroki in vojaki z Jezusom na čelu prihajajo, da v duhovnem boju pomagajo nam, zemeljskim bojevnikom, ki se bojujemo boj na duhovnem področju. Zemlja potrebuje božje bojevnike, ki se učijo izboriti mir z darovi Svetega Duha in močjo ljubezni. Ni enostavno, saj nas kača neprestano pika in ko piči, je nevarno, da se tudi v nas prebudi kača. A kačo ne more premagati druga kača. Kači delujeta skupaj. Kačo lahko premagamo tako, da se učimo najboljše taktike bojevanja z ljubeznijo, ki jo je učil in jo še danes uči Jezus Kristus. Boj je potrebno izbojevati na duhovnem področju, meso bo sledilo duhu. Če je duh močan, se meso ukloni.

Bomo prestali preizkušnjo ali padli v past? Smo vredni, da postanemo bojevniki prave Luči? Hm. Tale video Bible project je odlična ponazoritev naših preizkušenj.

Ga bomo prestali? Bomo spregledali, da se na zemlji trenutno dogaja prava bitka v duhovnem smislu. Z vojno v Ukrajini se je bitka preselila tudi na materialni nivo in jo vidimo in čutimo. Kaj pa  Corona? Bolezen obstaja, a vendar kaj se skriva za boleznijo? Iz kje izvira ta pritisk na celotno družbo?  Se kdaj vprašate, kako je sploh možno, da imajo ljudje o isti zadevi toliko različnih mnenj? Kaj je resnica? Zakaj nekdo vidi črno, drugi pa belo, čeprav imata enako stopnjo izobrazbe, izvirata iz enakega socialnega okolja? Zakaj nekdo pri sprejemanju informacij ulovi eno informacijo, drugi pa drugo?

V duhovni sferi poteka bojevanje med dobrim in zlim. Zlo hoče uničiti posameznika, družino, družbo in svet. Mi kot posamezniki smo vpeti v sistem, smo kot na vrvici, ko zlo pritisne, skočimo. Ampak imamo možnost, da izberemo, komu bomo sledili. Zapeljevalcu ali kreatorju. Odločitev je izključno naša. 

Da postaneš bojevnik, potrebuješ Boga. Sam v bitki ne moreš zmagati, saj si s svojo energijo omejen. Ko pa se priklopiš na neizčrpen vir, ki ti ga ponuja Jezus, si ti samo prevodnik njegove nadnaravne moči in on je že zmagal. Začneš se vesti kot zmagovalec, saj je on v tebi in ti v njem. 

 

Ob pričakovanju trenutka, ko se dvojkice poravnajo, se priklopim na njegovo frekvenco. Berem Sveto pismo in potegne  me v Razodetje 22, 2. Se ve. Še več dvojkic. Škljoc. Ovekovečeno. Sekundo 22 potegnem čez včeraj do jutri. On je isti, včeraj, danes in jutri. Držim ga za roke in ga ne izpustim. Prejmem nadnaravno, kar koli mi že daje. Vse sprejmem. 

 

Zaupam mu, da ve, kam me vodi. Tukaj sem, da ga slišim. Predajam mu usta, da odslej govori on. Še svojo pamet mu predajam, saj je njegova veliko bolj zanesljiva, kot moja. Nič hudega, če ravno ni skladna s svetom. Navsezadnje, ni svet tisti, ki me sodi, ampak on.  Sveti Duh v meni naj dela, kar misli da je prav. Vse mu predajam. 

 

Razodetje 22, 2 govori o reki, ki daje življenje. Jezus je drevo življenja za tiste, ki ga sprejmejo. Če se priklopimo na njegov vir, bodo iz nas tekle reke žive vode z globokimi koreninami. Konec je s strahom. V njem smo močni in zaščiteni. Debela debla z odpornim lubjem nas varujejo pred sovražnikom. Naše poslanstvo, ki je skladno z njegovo voljo, bo obrodilo sadove. In zdravo drevo ima  mnogo zdravih zelenih listov. Razodetje pravi, da je listje zdravilo narodom. Zdravo drevo ima veliko listov. V fizičnem svetu listje absorbira ogljikov dioksid in daje kisik, ki omogoča dihanje. V duhovnem svetu pa so listi informacija Besede, ki daje dih in ozdravlja duše posameznikov, ki tako prebujeni in prenovljeni tvorijo zdrav narod. Naj bo teh listov čim več.

Naslednji dan me razveseli objava  Robert Hotchina, ki pravi, da je 22.2.22 “the date”, dan zage, za tiste, ki zaupajo njemu. Zmaga in maziljenje za tiste, ki si želijo več darov. Sovražnik nas želi prepričati, da je too much vsega, mi, ki pa črpamo iz njega, pa dobivamo dvojno porcijo. Aleluja.  Zmaga je naša. 

Pred spanjem mi mož pravi, da čuti duhovni napad. Greva takoj v akcijo. Njegova Beseda je zakon za vsa duhovna bitja. Zmaga je naša. Spanje pod okriljem njegove milosti. Avtoimuna bolezen in korona sta na križu. Amen.

Bojevniki Luči Datum: 22.2.22 Ura: 22.22.22 Vrstica: Razodetje 22, 2
Predhodna objava

Napade naju ovčar

Naslednja objava

Seme dvoma

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prični s tipkanjem za iskanje želenega prispevka
Na vrh