Carlos Annacondia

Knjiga Poslušaj ME, satan, je ena najbolj znanih knjig prebujenja, ki opisuje pričevanja množičnih evangelizacij Carlosa Annacondie v Argentini in Južni Ameriki. Carlos je pričel z delovanjem v osemdesetih letih 20. stoletja, po tem, ko ga je Bog nagovoril, da zapusti svoj dobro utečeni posel in gre oznanjevat Evangelij v barakarska naselja Buenos Airesa. A pot do src Južnoameričanov ni bila lahka, saj je južna Amerika polna čarovništva, okultizma in šamanizma, da bi posameznik sprejel Jezusa za svojega odrešenika, pa sama Beseda ni bila dovolj. Južnoameričani so karizmatični in to pričakujejo tudi od Boga. Bog, ki je živ, se mora razodevati na način, da je njegovo delovanje jasno vidno in oseba, ki jo je Bog izbral, da popelje ljudstvo iz množične zavedenosti , je bil Carlos. Carlosu je namreč Bog namenil dar, da v imenu Jezusa evangelizira s čudeži in ozdravitvami, prav zato je njegovo delo lahko povzročilo kolosalne premike v kolektivni zavesti Argentincev.

Carlos nam pravi, da je vsak izmed nas, ki je napolnjen s Svetim Duhom, pripravljen na duhovni boj, če le pri svojem bojevanju uporablja avtoriteto Jezusa Kristusa z odločnostjo. Jezus nam je s svojo smrtjo omogočil, da to storimo, a uspelo nam bo le, če bomo polni vere in brez kakršnegakoli dvoma. Neuspeh lahko prištejemo le svoji šibki veri in takrat se moramo zateči pod božje obličje. Vera je namreč brezplačni dar, ki ga prejme vsak, ki si to želi.

Današnji svet je zaslepljen z lažmi, ki nam jih mojstrsko servira satan. Njegov edini namen je opustošenje človeških duš, nesreča posameznikov in razpad družin, zato se mu moramo upreti z vso silo. Sveto Pismo pravi, da naš nasprotnik hodi naokrog kakor rjoveč lev in išče, koga bo požrl, zato se mu moramo upreti:

Ef 6,10 Sicer pa zajemajte moč v gospodu in sili njegove moči. Nadenite si celotno božjo bojno opremo, da se boste mogli upreti hudičevim zvijačam. Kajti naš boj se ne bije proti krvi in mesu, ampak proti vladarstvom, proti oblastem, proti svetovnim gospodovalcem te mračnosti, proti zlohotnim duhovnih silah v nebeških področjih.

Preiskati moramo svoja srca in odgnati vsa početja, ki odprirajo ali pripirajo vrata temi. Paziti moramo na svoj jezik in svoj način izražanja, tudi takrat, ko smo napadeni. Bolezen ni nič drugega kot napad hudiča, saj nas je Bog ustvaril zdrave. Pot do ozdravitve pa vodi preko odpuščanja. Odstraniti moramo vse zamere in jezo, a ker je odpuščanje odločitev, ne stvar občutkov, nam lahko pri tem pomaga Bog.

Knjiga je polna pričevanj o ozdravitvah in spreobrnjenju. Toplo priporočam. Kupite pa jo lahko tukaj.

Predhodna objava

Nikola Škrinjarić

Naslednja objava

Poslovni prostor

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Start typing to see you are looking for.
Na vrh